” Musim Autumn atau fall “

” Musim Autumn atau fall ”

Ok musim autumn atau fall adalah musim luruh yang mana akan datangnya musim cuaca sejuk sebelum tiba winter musim salji. Jadi sekarang desing-design daripada pegeluar pakaian telah mengeluarkan pakaian autumn mereka.

Contoh gambar dibawah brand moncler

Untuk musim begini orang barat akan bershopping barang-barang untuk persediaan dari sekarang. Orang barat ni macam kita juga bukan semua berduit. Mereka pun akan cari barang-barang yang murah juga. Jadi jangan ingat semua mat saleh ni banyak duit.

Barang- barang Christmas juga mereka akan dapatkan bermula dari sekarang. Banyak pasaraya besar atau laman web popular telah membuat potongan harga dan juga ada sebahagian telah membuat penghantaran percuma ke negara-negara tertentu contoh seperti amerika. Amerika adalah negara terbesar yang rakyatnya suka berbelanja secara atas talian.

Orang amerika ni setiap bulan ibubapa dah peruntukan duit bershopping atas talian untuk anak- anak mereka. Rugi kalau tak ambik kesempatan terbaik ni.

Ok jumpa lagi dilain entry. Malas nak tulis panjang sebab tengah bercuti. 😆.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s